La Mercè 2019

La Mercè 2019

Dimarts 24 de setembre de 2019, portes obertes

Descripció:

Dimarts 24 de setembre, jornada de portes obertes a tot el museu, de 10 a 15 h. Gaudiu de la col·lecció permanent; les exposicions temporals Oriol Maspons, la fotografia útil / 1949-1995, Antoni Fabrés i El Víbora. Comix contracultural; visiteu l'espai educArt amb el projecte Pneumotòrax. Una perforació a l’arxiu-pulmó del Museu Nacional de l’artista i educador Jordi Ferreiro, o les terrasses-mirador amb una panoràmica de Barcelona de 360º.

I a més...

Convidem les Mercès! Si el dia de la Mercè no pots venir a les portes obertes i vols celebrar el teu sant amb nosaltres, et convidem a venir al museu! Del 17 al 22 de setembre, les Mercès teniu entrada gratuïta per a vosaltres i un acompanyant. Només cal que ensenyeu un document identificatiu a les taquilles del museu. Una bona ocasió per gaudir de les darreres novetats de la col·lecció.

Els enigmes del Museu Nacional. Joc de pistes per fer de manera autònoma durant l'horari d'obertura. Demaneu el vostre quadern per començar a fer de detectius a les sales d'art romànic i gòtic! (edat recomanada: a partir de 7 anys).

Veig, veig molts capells... Itinerari rimat + proposta de taller lliure al final del recorregut per fer de manera autònoma durant l'horari d'obertura. Demaneu el vostre quadern (edat recomanada: a partir de 5 anys).

Crims Artístics: Assassinat de cambra. Itinerari/joc de pistes autoguiat per les sales de Renaixement i Barroc, en el què els participants hauran de resoldre un assassinat de cambra tancada: com va passar? quin va ser el mòbil? qui va ser l’assassí? (edat recomanada: a partir de 14 anys).

#LaMercè19

Cartell de la il·lustradora Maria Corte