La Mercè 2019

La Mercè 2019

Dimarts 24 de setembre de 2019, portes obertes

Descripció:

Dimarts 24 de setembre, jornada de portes obertes a tot el museu, de 10 a 15 h. Gaudiu de la col·lecció permanent; les exposicions temporals Oriol Maspons, la fotografia útil / 1949-1995, Antoni Fabrés i El Víbora. Comix contracultural; visiteu l'espai educArt amb el projecte Pneumotòrax. Una perforació a l’arxiu-pulmó del Museu Nacional de l’artista i educador Jordi Ferreiro, o les terrasses-mirador amb una panoràmica de Barcelona de 360º.

I a més...

Els enigmes del Museu Nacional. Joc de pistes per fer de manera autònoma durant l'horari d'obertura. Demaneu el vostre quadern per començar a fer de detectius a les sales d'art romànic i gòtic! (edat recomanada: a partir de 7 anys).

Veig, veig molts capells... Itinerari rimat + proposta de taller lliure al final del recorregut per fer de manera autònoma durant l'horari d'obertura. Demaneu el vostre quadern (edat recomanada: a partir de 5 anys).

Crims Artístics: Assassinat de cambra. Itinerari/joc de pistes autoguiat per les sales de Renaixement i Barroc, en el què els participants hauran de resoldre un assassinat de cambra tancada: com va passar? quin va ser el mòbil? qui va ser l’assassí? (edat recomanada: a partir de 14 anys).

#LaMercè19

Cartell de la il·lustradora Maria Corte