Accessibilitat

Accessibilitat

Print

L’edifici està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda en la majoria dels espais. Hi ha ascensors i plataformes remuntadores d’escales; les botoneres dels ascensors estan senyalitzades amb braille. Préstec de cadires de rodes i cadires plegables al guarda-roba. No es disposa de personal d’acompanyament. Per a consultes, truqueu, si us plau, al 93 622 03 76.

  • Hi ha aparcament municipal gratuït al voltant del museu amb places per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Els autocars amb passatgers que necessitin una atenció especial poden accedir al museu per la zona d’oficines, previ avís al telèfon 93 622 03 75.
  • Entrada gratuïta per a titulars de la targeta Acreditativa de la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya (en cas de barem de tercera persona reconegut, l’acompanyant entra també gratuïtament).
  • Es permet l’accés de gossos pigall a l’edifici i les sales.
  • Lavabos adaptats al vestíbul, la Sala Oval i la Biblioteca.
  • Bucles magnètics que permeten la utilització d’audiòfons mentre s’empra l’audioguia.

Audioguies / Signoguies

El museu ofereix un servei d'audioguia que permet al usuari realitzar una visita complerta i autònoma. A més, algunes parts del recorregut contenen vídeos explicatius i subtitulats en llengua de signes en català (LSC), castellà (LSE) i internacional (SSI). 

Continguts realitzats amb la col·laboració de l'empresa GVAM i de l’assessorament de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA).

 

Visites comentades gratuïtes

Visites comentades gratuïtes als usuaris de les entitats que atenen persones en risc d’exclusió social, cultural, física, sensorial o econòmica, prèvia sol·licitud a 93 622 03 75.

Programa Apropa Cultura

Programa socioeducatiu dels equipaments culturals de Catalunya que s'adreça als centres socials i les associacions que treballen amb persones en risc d'exclusió social. Facilita l'accés d'aquests col·lectius a la programació habitual dels diferents equipaments a un preu reduït.

Oferim una programació especialitzada per a infants en risc d'exclusió social, per a infants amb discapacitat intel·lectual i per a públic familiar inclusiu, que abraça des de visites lliures a la col·lecció i a les exposicions temporals en curs fins a visites taller com ara El ball del bestiari, Veig, veig... molts capells i Retrat i autoretrat, passant per visites comentades a la col·lecció.