La botiga

La botiga

Print

La Botiga del museu us ofereix una gran diversitat d’objectes inspirats en les obres de les col·leccions del museu i els períodes artístics de la col·lecció. Llibres, papereria, làmines, ceràmica, vidre, tèxtil, jocs... Un ampli ventall de productes dirigits al públic interessat en el món de l’art i a tots aquells que vulgueu guardar un record del vostre pas pel museu i la ciutat de Barcelona. Els articles que podreu trobar han estat acuradament seleccionats, tot seguint un criteri de qualitat i originalitat.

Catàleg de publicacions

Art a la carta

A través d'Art a la carta, d'entre tot el catàleg disponible, podeu adquirir la reproducció de l'obra que més us agradi des del web de 1000Museums. Només heu de triar-la, la mida i el marc, i us l'enviarem a casa.

1000Museums és proveïdor de reproduccions d’obres d’art dels millors museus i col·leccions del món. En comprar els nostres articles, col·laboreu en la conservació i difusió del patrimoni del Museu Nacional.

Horaris botiga Sala Oval

Catàlegs, llibres, audiovisuals, postals, cartells, objectes de regal i altres productes, també per als més menuts, inspirats en obres del museu, per promoure el coneixement i la difusió de la col·lecció, l’art i la ciutat de Barcelona.

  • Horari d’octubre a abril: de dimarts a dissabte, de 10.15 a 17.45 h; diumenges i festius, de 10.15 a 15 h
  • Horari de maig a setembre: de dimarts a dissabte, de 10.15 a 19.45 h; diumenges i festius, de 10.15 a 15 h

 

Horaris botiga exterior

Postals, articles de promoció i records del vostre pas pel museu i per Barcelona.

  • Horari de novembre a febrer: dilluns i diumenge de 10 a 19 h; de dimarts a dijous, de 10 a 20 h; divendres i dissabte, de 10 a 21 h.
  • Horari de març, abril i octubre: de dilluns a dijous, de 10 a 20 h; divendres i dissabte, de 10 a 21 h; diumenge, de 10 a 20 h.
  • Horari de maig i setembre: de dilluns a dijous, de 10 a 20 h; divendres i dissabte, de 10 a 22 h; diumenge, de 10 a 20 h.
  • Horari de juny a agost: de dilluns a dimecres, de 10 a 20 h; de dijous a diumenge, de 10 a 22 h.

 

Botiga Museu Nacional d'Art de Catalunya