Abans/durant/després

Abans/durant/després

Print

Abans de la visita

Explorar les obres destacades del Museu Nacional d’Art de Catalunya  i els diferents itineraris, així com la seva col·lecció, us permetran planificar la visita.

Podeu consultar les exposicions temporals, les visites i les activitats programades per decidir quin dia ens visitareu, segons els vostres interessos i les vostres disponibilitats. Un recorregut virtual us donarà una idea de les dimensions de les sales i els espais que el Museu Nacional posa a la vostra disposició.

Les entrades es poden comprar amb antelació. El museu ofereix descomptes i gratuïtats i, per a grups, disposem de condicions especials. 

 

Durant la visita

Els plànols, les apps i els itineraris al vostre mòbil us serviran per a una visita autònoma.

El Museu Nacional d’Art de Catalunya està organitzat en dues plantes on trobareu les sales de la col·lecció. En començar la visita, us recomanem que tingueu en compte el temps disponible i que trieu entre l’oferta de visites guiades i els diferents itineraris que us proposem.

En algunes sales la il·luminació i la temperatura són baixes. Així, evitem que els colors de les obres s’alterin o, fins i tot, desapareguin, i mantenim unes condicions de temperatura i humitat estables en benefici de la conservació de les obres exposades. A més, totes aquestes mesures les prenem amb el màxim respecte pel medi ambient. No es poden tocar les obres perquè hi deixaríem restes de brutícia i greixos de les mans, i es podrien malmetre. A més, podríem ratllar o esborrar informació important de la superfície i, amb el temps, acabaríem desgastant-les. Gràcies a la col·laboració de tots, protegim el patrimoni.

Cansats? Una pausa a la cafeteria o al restaurant és una bona opció. La pujada a les terrasses-mirador és un complement de la visita òptim per gaudir de la panoràmica que ofereix el Museu Nacional de la ciutat de Barcelona.

Després de la visita

Us agradaria compartir l’experiència al museu amb altres persones? Recomaneu la visita als vostres amics i a la resta d’usuaris, comenteu la vostra activitat o compartiu les vostres fotografies. 

La relació amb el Museu Nacional no s’acaba aquí. Consulteu els avantatges de ser Amic del museu. La programació i les novetats es poden seguir fora del museu, subscriviu-vos al Butlletí electrònic.

 

 

 

Vídeo amb les 10 raons per venir al museu

Informació 93 622 03 76 | [email protected]

 

audioguia del museu