Avís Legal

Avís Legal

Print

Titularitat del web

El Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb seu al Palau Nacional, Parc de Montjuïc. 08038  Barcelona, és el titular del web museunacional.cat i el posa a disposició dels usuaris per fer més accessibles els fons i per difondre els serveis i les activitats que ofereix, tot fomentant, així mateix, la generació de nous coneixements.

 

 

 

 

Propietat intel·lectual dels textos i de les imatges

El Museu Nacional d’Art de Catalunya, en tant que propietari intel·lectual d’aquest lloc web, permet la reproducció dels textos sempre que no s’indiqui el contrari i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web del Museu Nacional d’Art de Catalunya de Barcelona, www.museunacional.cat", i l’autoria si hi consta.
El Museu Nacional permet també la reproducció de les imatges, els interactius i el material audiovisual d’aquest web, sempre que no s’indiqui el contrari, que se’n respecti la integritat i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web del Museu Nacional d’Art de Catalunya de Barcelona, www.museunacional.cat”, i l’autoria si hi consta, en els termes i les condicions d’una llicència Creative Commons CC BY-NC-SA 3.0.0.
Algunes de les obres plàstiques i del material audiovisual reproduïts estan protegits per drets d’autor, en la majoria dels casos gestionats per VEGAP, o per drets de reproducció d’altres propietaris de copyright. En aquests casos, en queda prohibida la reproducció total o parcial. El Museu Nacional d’Art de Catalunya no es fa responsable de l’ús que facin tercers d’aquest material.
El Museu Nacional d’Art de Catalunya només és responsable de la informació continguda en aquest web, i no assumeix cap responsabilitat per informacions de qualsevol mena continguda en altres webs no gestionats directament pel museu, als quals aquest web pugui remetre mitjançant enllaços. La finalitat dels enllaços que apareixen en aquest web és exclusivament informativa. 

Ús del web

La responsabilitat de l’ús del web recau en l’usuari. 
El museu vol fomentar la participació dels usuaris amb aportacions d’opinions i materials per tal d’estimular la visió crítica, estendre el coneixement i fer-ne partícips als altres usuaris. En aquells apartats on es publiquin opinions o materials aportats voluntàriament pels usuaris, el museu es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat humana.
El Museu Nacional d’Art de Catalunya es reserva la facultat d’efectuar en tot moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu web o en la seva configuració i presentació. El museu no és responsable de les opinions aportades pels usuaris a través dels espais de participació que es posin a disposició.
 

Protecció de dades de caràcter personal

D'acord amb l'aplicació del Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), en vigor a partir del 25 de maig del 2018, el Museu Nacional d’Art de Catalunya ha modificat la seva Política de privacitat (pdf - 69,3 Kb), la qual regeix el tractament de les seves dades de caràcter personal en la seva relació amb el museu.

A diversos apartats del web hi ha formularis a disposició dels usuaris, en els quals se sol·liciten dades de caràcter personal per tal d’atendre les peticions.

En compliment del RGPD, totes les dades que ens lliureu a través de la pàgina web seran tractades d’acord amb la legalitat vigent i en cap cas seran cedides a tercers, sense l’autorització expressa dels interessats.

En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació sobre les dades personals facilitades, presentant un escrit a l’adreça postal del Museu Nacional d'Art de Catalunya (Palau Nacional, Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona) o enviant un correu electrònic a [email protected], indicant com a assumpte “RGPD, Exercici Drets”. A tal efecte, posem a la vostra disposició un imprès de sol·licitud d’exercici dels vostres drets (pdf - 60 Kb) en matèria de protecció de dades personals, que podeu emplenar i enviar-nos tant per correu postal com electrònic en els termes indicats.

Consulteu les activitats de tractament - pdf 78,6 Kb

Crèdits

Direcció del projecte
Conxa Rodà

Coordinació
Montse Gumà

Webmaster
Ana Ponce

Comitè web del museu
Yrene Bueno, Josep Miquel Faura, Teresa González, Núria Perales, Jana Soto, Gemma Ylla-Català

Textos
Els textos han estat majoritàriament elaborats pels departaments de Conservació, Restauració, Biblioteca, Educació i Comunicació i, si no s’hi indica el contrari, estan publicats sota llicència de Creative Commons-BY-SA.

Revisió de textos
Susanna Méndez

Traducció al castellà
Metafrasi

Traducció a l’anglès
Anthony Nicholson, Andrew Stacey i Robert W. Hoge

Col·lecció online
Joaquim Soler i Alícia Cornet

Fotografies
Jordi Calveras, Lluís Casals, Joan Colom, La Fotografica, Imagen M.A.S., Marta Mèrida, Xavi Padrós, Joan Sagristà.

© de les reproduccions autoritzades, VEGAP, Barcelona, 2020

© Mariano Zuzunaga

© Pierre Daura

© Fundació Toni Catany

Tecnologia de Sistemes
Òscar Vinyet

Gestor de continguts de codi obert
Drupal

Disseny i programació
King eClient  

Plataforma venda d’entrades online: eEuroMus
Centre de Càlcul de Girona

El Museu Nacional agraeix la col·laboració en diferents fases de la renovació del web:
- als becaris en pràctiques del Postgrau de Gestió Museística: Gina Escoda, Catherine Howley, Alexandra Morales, Paula Pedemonte, Marina Pons, Puig Valentí, Jordi Vernis i Ruth Vilató
- i, molt especialment, als usuaris que van participar a les sessions de testeig  (Card sorting i Eye Tracking) i als que van respondre a la crida al nostre perfil de Facebook fent aportacions de propostes i suggeriments.

A tothom, moltes gràcies!

Normativa GDPR

Museu Nacional - Avis legal