Dia Mundial de l’Orgull LGTBI 2019

Dia Mundial de l’Orgull LGTBI 2019

Mes de juny de 2019

Preus: 

Activitats gratuïtes

Descripció:

Amb motiu del Dia Mundial de l’Orgull LGTBI, i coincidint amb el festival Pride! Bcn, organitzem 3 activitats gratuïtes amb l'objectiu d’implicar-nos socialment com a entitat pública amb certificat de Responsabilitat Social.

  • Projecció d'Ocaña, retrato intermitente (1978). Divendres 7 de juny, a les 18 h, retrem homenatge als artistes que han lluitat per la visibilitat amb la projecció d'Ocaña, retrat intermitent de Ventura Pons, un dels primers documents cinematogràfics LGTBI de l’Estat. Activitat gratuïta.
  • Mirades insubmises: lectures de la col·lecció en clau LGTBI. Els dies 8, 11, 18 i 22 de juny oferim visites a algunes obres de la col·lecció, sota una lectura queer i disruptiva. Activitat gratuïta, a càrrec Víctor Ramírez Tur i una col·laboració especial en cada sessió.
  • On the other side of Skin. Amb l'objectiu de desfer creences i ampliar mirades, el grup de formació professional en dansa d’Àrea realitzaran una sèrie de performances i accions, a diferents espais del museu. Dissabte 29 de juny de 2019, d'11.30 a 13.30 h. Activitat gratuïta.

Amb la col·laboració

El xàfec. Badia de Santoña, Darío de Regoyos, 1900