On the other side of Skin

On the other side of Skin

Dissabte 29 de juny de 2019, d'11.30 a 13.30 h. Activitat gratuïta

Lloc: 
Sala Oval i altres espais del museu
Preus: 

Activitat gratuïta

Descripció:

El Dia Mundial de l’Orgull LGTBI és un dia de commemoració, un dia on portem al present els desafiaments sobre la llibertat i la identitat personal. Un dia que ens convida a percebre el memorar com una acció de present, des de les nostres vivències sobre el tema que ens convoca i sobre com podem transitar-lo i transformar-lo.

Des del grup de formació professional en dansa d’Àrea han emprès un procés col·lectiu de reflexió-creació-acció per tal d’explorar, a través del moviment, diverses mirades sobre la llibertat, identitat, diferència o reivindicació social que presentaran dissabte 29 de juny, l’endemà del dia de l’Orgull, en una sèrie de performances i accions a diferents espais del museu.

És el COS qui recorda, qui desitja, qui viu sota el pes de les normes. Àrea vol desfer i recrear corporalment, reflectir-se entre ells i que la seva investigació doni visibilitat a les barreres que no són visibles per tal de que ens humanitzem, mirem des de l’altre costat de la pell i siguem conscients de la nostra possibilitat de desfer creences i ampliar mirades.

Programació:

11.30 h: On the other side of Skin (Sala Oval)

12 h: Peces curtes (sala de Sant Climent de Taüll, sala 24 d'art gòtic, Sala de la Cúpula, sala de la Batalla de Tetuan, sala de Joaquim Mir, podi del museu i vestíbul)

13 h: On the other side of Skin (Sala Oval).

Amb la col·laboració de