Serveis Complementaris

Serveis Complementaris

Print
  • Lloguer de suports al vestíbul

Al vestíbul/hall del Museu Nacional disposem de  4 tótems amb 8 cares de panells retroiluminats,  10 pantalles distribuïdes al voltant d’aquest espai  i 2 videowalls aptes per personalitzar amb la vostra marca , missatge corporatiu o campanya.

  • Aparcament privat

A banda de l’aparcament públic, de fàcil accés, el museu disposa d’un aparcament privat per poder organitzar els actes amb major comoditat, tant durant el muntatge com durant l’acte.

  • Camerinos

Per facilitar-vos la producció de l’esdeveniment, el museu ofereix la possibilitat d’habilitar alguns dels seus espais com a backstage.

  • Equips tècnics

Infraestructures per al muntatge de grans produccions –tramoies, tecnologia Wi-Fi–, material bàsic –tarimes, so i llum– en lloguer i personal tècnic qualificat per complementar les necessitats del muntatge.

  • Servei de restauració

El Museu Nacional té 3 espais de restauració: El Cafèla Terrassa de davant del museu i el Restaurant Òleum 

Posem a la vostra disposició les sales del Museu Nacional per gaudir, en privat, de la col·lecció i de l’exposició temporal del moment.

Podeu visitar la col·lecció no exposada del museu a les reserves, conèixer el taller de restauració o el funcionament del museu de la mà d’experts i especialistes.

 

Museu Nacional - La Terrassa del Museu Nacional