'Leyendo Lorca' d'Irene Escolar

'Leyendo Lorca' d'Irene Escolar

Dijous 7 de març, a les 19 h. Activitat gratuïta amb reserva

19 h

Lloc: 
Sala Oval
Material: 
PDF icon Programa activitats (pdf - 398 Kb)

Programa activitats (pdf - 398 Kb)

Descripció:

El Museu Nacional celebra el Dia Internacional de les Dones amb múltiples activitats durant tot el mes de març. Leyendo Lorca és un homenatge íntim i personal de l’actriu Irene Escolar, qui dirigeix i interpreta una dramatització poètica sobre les dones lorquianes, universals i atemporals, reviscudes a través de la paraula i el gest.

Federico García Lorca va ser un dels autors que millor han explorat la figura de la dona, els seus anhels i el seu paper a la societat d’inicis del segle XX. Els seus personatges femenins són viscerals, apoderats i rebels, desafien els prejudicis i les convencions socials que avui en dia ens segueixen qüestionant.

Irene Escolar, guanyadora del Premi Goya 2016 a la Millor Actriu Revelació, és una de les actrius més destacades de l’escena teatral nacional. Per la direcció d’aquesta interpretació, Escolar s’ha inspirat en el fil dramàtic de l’amor i la dona presents a les creacions de l’escriptor. Per ella, les dones de Lorca tenen molta força, no són dependents, són dones amb veu i ànima que lluiten pel que desitgen. 

 

Amb la col·laboració de

 

 

Informació i reserves: 

 

Activitat gratuïta amb aforament limitat. Inscripció online obligatòria.

Durada: 1h 10 min.