Punts d'informació

Punts d'informació

Print

Taulell d'informació

Servei d’atenció personalitzada a l’usuari situat al hall d’entrada, on els usuaris poden solucionar els seus dubtes sobre la programació artística i educativa.

També s’ofereix informació sobre els serveis del museu, consells útils per a la visita a les col·leccions i exposicions temporals i informació pràctica com ara els horaris, mapes del museu, preus i ofertes, serveis, etc.

 

Mediadors culturals

Els mediadors culturals assessoren l’usuari durant la seva visita oferint informació general i específica sobre la col·lecció del museu. Aquest servei d’atenció personalitzada està dissenyat per ajudar el visitant a connectar amb la col·lecció i gaudir de la seva estada al museu.

Els mediadors fan propostes i recomanacions perquè el visitant pugui treure el màxim profit de la visita (segons el públic, els seus interessos i el temps de què disposen) i l’ajuden en la localització d’obres a la col·lecció, explicacions sobre els diferents estils i èpoques, etc. També ofereixen informació sobre l’edifici (el Palau Nacional), la muntanya de Montjuïc i informació general del museu (horaris, plànols, serveis que s’ofereixen, eines de mediació disponibles, etc.).

El museu té diferents punts de mediació cultural: dos a la planta baixa, al vestíbul i a la Sala Oval, i un altre al primer pis, a la Sala de la Cúpula.

Foto del pinto de información