Viquimarató

Viquimarató

Dissabte 24 d’abril de 2021, de 10 h a 14 h

Preus: 

Activitat gratuïta

Descripció:

En el marc de les activitats programades amb motiu de la Diada de Sant Jordi, la Biblioteca Joaquim Folch i Torres organitza conjuntament amb Amical Wikimedia una Viquimarató. La convocatòria serà el pròxim dissabte 24 d’abril de 10 h a 14 h, i es podrà participar tant en streaming a través de YouTube com presencialment des de la Sala de Lectura de la biblioteca (aforament 12 persones).

L’objectiu de la Viquimarató és, per una banda, incrementar el nombre d’entrades d’artistes i obres exposades al museu; i per altra, augmentar la qualitat de les entrades de la Viquipèdia en català relacionades amb artistes i obres del museu.

La primera part de l’activitat consisteix en una formació a càrrec de Francesc Fort d’Amical Wikimedia per aprendre a editar entrades a la Viquipèdia. Posteriorment, s’iniciarà la creació i l’edició dels articles de la Viquimarató.

En primer lloc, per participar en l’activitat heu de tenir un perfil d’usuari/ària de Viquipèdia (ho podeu crear des d’aquest enllaç), i tot seguit fer la inscripció per participar en l’activitat mitjançant el formulari. Per últim, haureu d’entrar a la web de la Viquimarató i fer constar el vostre nom d’usuari/ària en els articles que modificareu o creareu.

Les persones que hi participin, creant almenys un nou article o ampliant-ne d’existents, seran obsequiades amb una entrada al museu.

 

logo Amical Wikimedia

Informació i reserves: 

 

Per participar en aquesta activitat de forma presencial inscriviu-vos en aquest enllaç.

Per participar en aquesta activitat en línia inscriviu-vos en aquest enllaç.

Per més informació podeu posar-vos en contacte amb la Biblioteca a través del correu electrònic [email protected] o trucant al 936220360.

viquimarató - amical wikimedia