'On Truth and Lie in an Extra-Moral Sense', de Peter Stamer

'On Truth and Lie in an Extra-Moral Sense', de Peter Stamer

25 d’octubre de 2018, de 17.30 h a 18.20 h. Activitat gratuïta

de 17.30 h a 18.20 h

Lloc: 
Sala de la Cúpula
Preus: 

Activitat gratuïta

Descripció:

El museu participa a la primera Biennal de Pensament Ciutat Oberta amb la performance On Truth and Lie in an Extra-Moral Sense, de Peter Stamer.

Amb una peça que es representa a museus d’arreu del món, Peter Stamer es qüestiona la recerca de la veritat a través de les conclusions de Nietzsche. El filòsof alemany pensava que l’home troba les seves veritats mitjançant el frau que obté de les metàfores. Peter Stamer i Frank Willens fan visible aquest conflicte a través de la seva pròpia metàfora escènica. La peça qüestiona com l’home intenta donar un significat a la seva existència a través del llenguatge, caient d’aquesta manera en un parany de conceptes on l’home es perd en el seu propi pensament incapaç de veure més enllà.

Peter Stamer (AT / DE) és director, intèrpret, curador, autor i mentor en el context de les arts escèniques contemporànies. En els seus projectes l’interessa explorar les condicions per a l’empoderament físic i discursiu dins dels dispositius performatius, socials i narratius. A més de les seves peces teatrals i l’activitat pedagògica a tota Europa, també ha presentat els seus treballs a la Xina, els Estats Units, Canadà, Egipte o Israel en els darrers anys.

Organitzen: Mercat de les Flors, amb la col·laboració del Museu Nacional

 

#CiutatOberta

 

Informació i reserves: 

 

Activitat gratuïta sense reserva prèvia

On Truth and Lie. Neue Burg Vienna © Eva Wuerdinger