RE POST modernismes

RE POST modernismes

Del 4 d'abril al 3 de maig de 2019. Entrada gratuïta

Lloc: 
Antiga llibreria del museu
Preus: 

Entrada gratuïta

Descripció:
Una nova mirada al museu des del còmic i la il·lustració

Els estudiants de l'Escola Joso proposen fer una relectura d’algunes obres des del present, jugant amb la idea del paral·lelisme entre els artistes que reinterpreten i ells mateixos. Posant èmfasi en les inquietuds i dependències del moment, com per exemple les noves tecnologies i les xarxes, exposaran unes 25 obres aproximadament, en diferents formats.

"Les portes d'un museu ens instal·len en un mode de total reverència.
En contra de l'actitud respectuosa, acrítica i pràcticament religiosa que prenem en traspassar aquest llindar creiem que és possible una altra mirada: una posició activa que no es limita a contemplar les obres sense qüestionar la seva selecció o justificació.
Obres que avui dotem d'una aura de rellevància gairebé divina només responien en el seu temps a una realitat no tan diferent de la nostra.
Des del punt de vista iconoclasta i transgressor del còmic, abandonem la cega veneració buscant punts en comú entre present i passat, per així entendre millor la nostra pròpia realitat.
Et convidem a fer el mateix: qüestiona i contextualitza des de la teva experiència. I crea alguna cosa després de cada entrada a un museu".

Els alumnes d'Escola Joso en diàleg amb la Col·lecció d'Art Modern del Museu Nacional.

 

Informació i reserves: 

Entrada lliure

 

El descanso del guerrero, Hugo Hernández

Igor Sarralde

Invierno, Natalia Calvo

Granadina, Sílvia Fernández