MÚSICA D’ACCIÓ (?) - Festival ARTefACTe

MÚSICA D’ACCIÓ (?) - Festival ARTefACTe

Dimecres 30 de setembre de 2020, a les 18 i 19 h.

Lloc: 
Sala Oval
Preus: 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Descripció:

ARTefACTe es defineix com un dispositiu metropolità performatiu de nova institucionalitat cultural que actua a partir del foment de les pràctiques performàtiques contemporànies.

MÚSICA D’ACCIÓ (?) és un programa pilot d'aquest laboratori, que reflexiona, recupera, reivindica i actualitza el concepte artístic de música d’acció, que proposava un trastocament de la nostre pròpia condició humana i de la seva relació amb el món, des del so, des de l’acció.

El museu participarà en aquest programa pilot el dimecres 30 de setembre amb:

Presentació d'Anna Dot, Guillem Baladia i alumnes de l'Institut Maria Espinalt. 

  • Tenora, un projecte de residència de l’artista Fito Conesa, des d’una recerca en col·laboració amb Homesession, a les 19 h.

TENORA obre un espai a l'estudi i a la necessitat (o no) de concebre la performance i la música d'acció com a elements de l'ecosistema de béns culturals inherents a l'humà, posant un especial interès en les performativitats o sonoritats perdudes en el transcurs dels segles passats, i en la música d'acció com a detonador artístic en els moviments culturals recents.

 

 

Logo homesession Logo Club9 Logo Música Acció
Logo ARTefACTe Logo Transit Projectes Logo En Residència
Logo Ajuntament Logo A bao Logo Museu Nacional
Logo Ceb    

 

Informació i reserves: 

 

Activitat amb reserva de plaça obligatòria 


Aquesta activitat està subjecta a les restriccions generals de seguretat vigents per la covid-19. És imprescindible la inscripció prèvia, l’ús de mascareta durant l’activitat i el manteniment de la distància de seguretat en tot moment. 

Festival ARTefACTe