Museum Quiz d’Estiu [email protected]

Museum Quiz d’Estiu [email protected]

Dimecres 8 de juliol de 2020, de 21 a 23 h

Lloc: 
Sessió virtual amb Zoom i Kahoot
Preus: 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.

Descripció:
Joc en equip en directe des de casa

Dimecres 8 de juliol, a les 21 h, torna el Museum Quiz d'Estiu! Amb una novetat, el concurs de preguntes i respostes per equips inspirat en el pub quiz de Gran Bretanya, enguany és virtual!

La sessió s’emetrà en streaming des del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i els equips seguiran des de casa, prèvia inscripció. El concurs es seguirà a través de la plataforma Zoom i respondrem les preguntes amb la plataforma Kahoot. Cada equip haurà de disposar de dos dispositius, un per seguir el concurs (Zoom) i l’altre per participar-hi (Kahoot).

El Museum Quiz d'Estiu consistirà en cinc rondes de sis preguntes. Cada ronda es dedicarà a un dels 5 museus organitzadors. Us recomanem que prepareu la vostra participació, hi haurà premis!

Per participar en el concurs, cal apuntar-se en equip (mínim 2 persones, màxim 6), tenir ganes de passar-s’ho bé i, molt important, tenir el vostre nom d’equip!

La sessió estarà presentada i conduïda per l’actor i humorista Alberte Montes, consolidat com a quizmaster.

Amb la col·laboració de la Fundació DAMM.

#MuseumquizBcn

Informació i reserves: 

 

És imprescindible inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: http://bit.do/MuseumQuizEstiu, pocs dies abans del concurs, rebreu les instruccions i l’enllaç al joc.

Museum Quiz Estiu virtual