FLIC Festival 2018

FLIC Festival 2018

28 de gener de 2018

de 10 a 14 h

Lloc: 
Sala Oval
Preus: 

3 €

Material: 
PDF icon Programa (pdf - 4,19 Mb)

Programa (pdf - 4,19 Mb)

Descripció:

Practicar el joc de la descoberta mitjançant experiències literàries poc usuals és la proposta que us ofereix el FLIC a la Sala Oval del museu.

Hi trobareu fins a una desena de propostes de joc que us conviden a viure experiències literàries insòlites. Prepareu-vos per resoldre enigmes i completar els reptes literaris que us hem preparat. Demostreu de què sou capaços!

I per concloure la jornada, us imagineu un espectacle de circ contemporani dins d’un museu? Us hi esperem!

10 h obertura de portes

10 – 13 h Sala Oval:

  • Microhistòries: un set, unes peces de fusta, una càmera i una història per a fotografiar
  • Relats creuats: experimenta amb les tècniques del kamishibai i el teatre d'ombres, dues maneres de sentir o explicar una història
  • Històries en moviment: instal·lació d'àlbum il·lustrat i joc que proposa construir històries a partir d'una pàgina d'un llibre
  • Pàgines que sonen: vols llegir o fullejar un llibre mentre escoltes com sona? Un músic ha posat so a cinc llibres de la selecció del FLIC. Posa't els cascs!
  • Jocs d’autor: vine a descobrir quins jocs literaris han preparat sis autors de la Literatura infantil i Juvenil!
  • Bodegons literaris
  • Aventura literària: capses per trobar i algunes preguntes per resoldre amagades en una de les grans sales del museu. T'hi atreveixes? El KIT del FLIC creat per It's Raining Elephants serà teu si te'n surts!
  • Espècies de biblioteca.

13 -14 h Sala Oval: espectacle de circ contemporani Envà de Amer i Àfrica Cia. (50 minuts). Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen sobre les peculiaritats de les relacions humanes a través del moviment, l'equilibri, l'espai i l'humor. Un espectacle pensat per a tots els públics!

Activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys

Informació i reserves: 

 

Més informació i compra d'entrades al web de festival