Estampida!

Estampida!

16, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2018;
2, 3, 4 i 5 de gener de 2019. Activitat gratuïta

 

d'11 a 13 h
Lloc: 
Espai Annex Sala Oval (antiga llibreria)
Preus: 

Activitat gratuïta. Entrada lliure fins a completar l'aforament

Descripció:
Taller de gravat i estampació inspirat en el bestiari romànic conduït per Vostok

Els caps, les cues, les potes i les ales de les bèsties representades a la col·lecció d'art medieval serviran a l'equip Vostok de motiu per fer un taller de gravat i estampació en família. Els més petits descobriran el potencial creatiu de l'estampació a partir de segells amb parts d'animals i convidarem als més grans a experimentar el gravat en relleu i fer-se el seu propi segell.

Jugarem amb la composició i la variació per a que aquests animals quedin estampats sobre unes vistes de la ciutat més desconeguda, la Barcelona industrial serà el paisatge per on correrà descontrolat el bestiari del museu. 

L'equip Vostok està especialitzat en tot tipus de sistemes d'estampació i impressió, amb un interès especial per investigar sobre materials específics per al gravat, l'estampació manual i els recursos gràfics. Les persones que el formen fan una tasca de difusió i docent des de la botiga de materials que regenten fins a les col·laboracions diverses amb institucions i centres d'ensenyaments artístics. 

Taller adreçat a famílies amb infants a partir de tres anys

#AmbNens

 

Informació i reserves: 

 

Entrada lliure fins a completar l'aforament (25 persones)