Entre dues ales

Entre dues ales

Dissabte, 24 de novembre de 2018, 18 h. Activitat gratuïta

18 h

Lloc: 
Sala Oval
Preus: 

Activitat gratuïta

Descripció:

L'artista Èlia Llach presenta l’espectacle Entre dues ales amb la col·laboració de dues entitats vinculades al Poblenou i al Centre Cívic Can Felipa: La Coral del Joncar i el Barcelona Estels Club. L’espectacle posa en relació les dues entitats en el moment en què el cant de la Coral i el vol dels estels articulen un diàleg i unes situacions on la veu i el vol en són coprotagonistes.

L’espectacle de vol d’estels i cant coral, que tindrà com a escenari la Sala Oval del museu, s’emmarca dins la convocatòria d’Arts Visuals del Centre Cívic Can Felipa en l’exposició que enguany porta per lema Sobre la Bellesa i dins del La(B) Felipa, un programa que es planteja com un espai d'experimentació, aprenentatge i producció on artistes, entitats, institucions i col·lectius treballin conjuntament per crear i produir accions de mediació i activitats públiques relacionades amb els projectes.

Organitzen: Museu Nacional i

Amb la col·laboració de la Coral Lo Rossinyol de Sant Antoni de Vilamajor

CRÈDITS

Música improvisada amb la tècnica del Soundpainting i les adaptacions musicals basades en El llibre vermell de Montserrat, Glòria de Vivaldi, Engels Nachtegaeltje de Jacob van Eych i Adiemus de Karl Jenkins.

Idea i direcció: Èlia Llach.

Direcció musical i flauta: Jordi Piccorelli.

Direcció i disseny d’estels: Víctor López.

Cantaires: Mercè Arqué, Marta Bassa, Isabel Berenguer, Gonzalo Blanco, Josep Caballé, Remedios Cortés, Rosa Costa, Estel·la Estany, Pili Fransi, Mª Carme Gallés, Abril Gilabert, Lídia Gómez, Marta Gómez, Ivette Guardi, Gina Guardi, Elena Ilinca, Diego Manchado, Ana Marín, Rosa Monner, Guillem Mont,  Immaculada Nicolau, Marta Niubó, Gemma Nogués, Ester Pagés, Pepita Perxachs, Montserrat Prat, Eduard Pujol, Anna Recasens, Laura del Río, Jordi Salvador, Pilar Verdaguer i Josep Vidal.

Pilots: Francisco Ballvé, Jennifer Hernández, Víctor López i Francisco Pérez.

Fotografia: Xavi Arqués.

Càmera: Isabel Requena.

Equip de Can Felipa: Joana Hurtado, Rafel G. Bianchi, Laia Ramos, Durana-Durana, Cristobal Caro i Mª Carmen González.

Equip del museu: Lluís Alabern, Maria León i Norma Vélez.

Agraïments: Josefa Galán (cosidora), Ut López (informàtic), Centre d’Estudis Joan Maragall de Badalona, Pavelló Municipal del Països Catalans de Badalona i al piano de Can Felipa

Informació i reserves: 

 

Activitat gratuïta, sense inscripció