El príncep feliç d’Oscar Wilde per la Cia. La Baldufa

El príncep feliç d’Oscar Wilde per la Cia. La Baldufa

27 de desembre de 2018, 18 h. Activitat gratuïta

18 h
Lloc: 
Sala Oval
Preus: 

Activitat gratuïta

Descripció:

Aquest Nadal us explicarem el conte d’una escultura molt especial. Els comediants de La Baldufa ens presenten el seu espectacle familiar El Príncep Feliç sota la direcció d’en Jorge Picó i basat en un dels contes més populars d’Oscar Wilde.

El Príncep Feliç és la història d’una majestuosa estàtua que domina una ciutat. Aquesta escultura, en el passat, havia estat un Príncep amb una vida fàcil i luxosa, completament despreocupat del que passava més enllà dels murs del seu castell. Ara, el Príncep resta lligat a aquella escultura immòbil i sumptuosa, banyada en or i amb pedres precioses. Però ara ja no és feliç. Des del seu privilegiat turó, pot observar la misèria de bona part dels habitants de la ciutat. La pobresa que abans desconeixia, ara es converteix en el seu dolor i cada nit plora carregat d’impotència per no poder ajudar-los. Un dia, una oreneta que passa per la ciutat de camí cap a Àfrica, es refugia als peus de l’estàtua per passar-hi la nit. Quan veu la tristesa d’aquesta es compadeix i accedeix a ajudar-la, tot i sabent que no té gaire temps, ja que l’hivern ja és aquí i ha d’emigrar cap a les terres càlides on les companyes l’esperen. L’oreneta, guiada pel Príncep, va arrencant tots els materials preciosos que el recobreixen per portar-los a les persones que ho necessiten.

Una lliçó d’humanitat, d’amor i de generositat per a petits i grans en un espectacle multidisciplinar que combina teatre conceptual, jocs d’ombres, projeccions i poesia.

  • Premi a la Millor Adaptació Teatral, Fira de FETEN, Gijón, Espanya, 2012 
  • Premi al Millor Espectacle, Amigos de Titeremurcia, Múrcia, Espanya, 2012
Informació i reserves: 

PER MOTIUS TÈNICS ALIENS AL MUSEU AQUEST ESPECTACLE S'HA ANUL·LAT I SUBSTITUÏT PER Cirque Déjà Vu

Espectacle recomanat a partir dels 6 anys
Durada de l’obra: 50 minuts