Bookcrossing 2015

Bookcrossing 2015

Interval de dates: 
23/04/2015
Document: 
PDF icon Museus i centres participants.pdf

La Biblioteca Joaquim Folch i Torres el divendres 23 d'abril se suma a la jornada de bookcrossing, amb motiu del Dia Internacional del Llibre.

Els llibres alliberats s'acreditaran amb etiquetes amb les instruccions per a la participació del lector al bookcrossing. A més, els exemplars estaran registrats a la pàgina web, on els lectors podran fer el seguiment de cadascun d'ells, i indicar on van “caçar” el llibre i on el van alliberar.

55 centres i museus nacionals alliberaran llibres per tot l’Estat espanyol perquè qui els reculli en gaudeixi i els torni a alliberar en un altre punt del món. La Biblioteca Joaquim Folch i Torres alliberarà 10 publicacions del museu a diferents punts del Palau Nacional.

El bookcrossing es va fer per primera vegada al 2009 a l'entorn de les biblioteques de museus espanyoles. Aquesta iniciativa sorgeix en el marc dels “Encuentros de Bibliotecas y Centros de Documentación de Arte Contemporáneo” al Centro-Museo ARTIUM de Vitoria-Gasteiz. Aquest any 2015 serà el setè any consecutiu que la Biblioteca participa en aquesta iniciativa. L'experiència se suma al foment de la lectura i a la difusió de les disciplines artístiques.

Vídeo de l’activitat