L’ICS commemora el 25-N al museu amb una formació que utilitza les arts per reflexionar sobre les violències masclistes

L’ICS commemora el 25-N al museu amb una formació que utilitza les arts per reflexionar sobre les violències masclistes

Interval de dates: 
24/11/2021

El Museu d'Art Nacional de Catalunya i una selecció de les nostres obres són l’escenari del taller Atles del laberint de les violències masclistes, amb l’objectiu de crear un espai participatiu de reflexió i sensibilització envers la violència contra les dones entre totes i tots els professionals sanitaris de l’ICS.

El pròxim dijous 25 de novembre de 2021 s’estrena al Museu d’Art Nacional de Catalunya el taller Atles del laberint de les violències masclistes, conduït per Carmen Alba, en el qual es vol conscienciar els professionals sanitaris sobre la violència masclista, a través de les arts i amb el museu com a espai de referència. El projecte té com a valor afegit el fet d’articular el Programa de millora d’habilitats comunicatives, en el marc de l’estratègia transversal d’Arts en Salut de l’ICS, i en col·laboració amb museus i centres d’art de les set regions sanitàries que s’hi aniran incorporant en els pròxims mesos.

La presentació del projecte anirà a càrrec del conseller de Salut, Josep Maria Argimon; la directora gerent de l’Institut Català de la Salut, Yolanda Lejardi, i el director del Museu d’Art Nacional de Catalunya, Pepe Serra.

Els mitjans que ho vulguin podran acompanyar els professionals de l’ICS que hi participen per descobrir com funciona l’activitat i la seva metodologia per, a través de les obres d’art, fomentar una reflexió entorn de la violència masclista.

#25N #ArtsInHealth #ArtiSalut

atles del laberint de les violències masclistes