Les botes Adidas amb què Lionel Messi va aconseguir el rècord del gol 644 surten a subhasta amb finalitat benèfica

Les botes Adidas amb què Lionel Messi va aconseguir el rècord del gol 644 surten a subhasta amb finalitat benèfica

Interval de dates: 
12/04/2021

El Museu Nacional dedicarà els beneficis d’aquesta subhasta al programa Art i Salut, una iniciativa pionera que porta a terme amb l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Institut Català de la Salut

L’art també marca gols

La subhasta de les botes amb les quals Lionel Messi va batre el rècord mundial de gols es celebrarà en línia a www.christie’s.com del 19 al 30 d’abril de 2021.

adidas i Lionel Messi van regalar les històriques botes al Museu Nacional, que les va exposar durant unes setmanes a la Sala Oval i ara les subhasta per dedicar els beneficis al programa Art i Salut, una iniciativa pionera que el museu porta a terme des del 2018 amb l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Institut  Català de la Salut. És part de la tasca que el Museu Nacional desenvolupa per trencar barreres -socials, econòmiques, de coneixement, etc- i reforçar la seva dimensió social convertint-se en un espai per a totes les minories que conformen la realitat social. Aquest projecte, dirigit pel doctor Ramos Quiroga, fa servir l’art com una eina terapèutica i preventiva que ajuda a millorar la salut física i emocional i s’emmarca dins l’Estratègia Arts en Salut de l’Institut Català de la Salut, per promoure l’ús de les arts per la millora de la salut individual i col·lectiva.    

Enguany el programa estarà dedicat a millorar la salut i el benestar dels infants amb malalties oncològiques o d’altres patologies greus i les seves famílies, especialment durant la seva estada a l’hospital.

LES BOTES QUE VAN FER HISTÒRIA

Les botes es subhasten acompanyades d’un Certificat d’Autenticitat i el seu preu s’estima en 50.000-70.000 lliures esterlines (57.500-80.500 euros).

 

Vall d'Hebron - ICS

 

Amb la col·laboració de

adidas - Chisties

#ArtISalut

 

adidas - Chisties