Orationibus #SR, d’Albert Arribas

Orationibus #SR, d’Albert Arribas

21, 22 i 23 de novembre de 2018, a les 20 h

Preus: 

6 €

Material: 
PDF icon Epicentre Rusiñol

Epicentre Rusiñol

Descripció:

Orationibus #SR, concert performance d’Albert Arribas, és un espectacle a partir de textos de Santiago Rusiñol i peces musicals d’Enric Morera, John Gai, Apel·les Mestres, Enric Granados, Claude Debussy i Richard Wagner. El jove director posa la creació contemporània al servei de preguntes incòmodes sobre la funció de la cultura en la societat actual, o sobre el sentit de la tradició, dels traspassos generacionals i dels models establerts. Aquesta escena inclassificable, pensada especialment per ser presentada a la sala, ens enfronta al món de la lírica, del cabaret i de la performance, amb uns intèrprets únics que empenyen les fronteres entre disciplines i estètiques escèniques.

En el marc de l'espectacle, i mitja hora abans de l'inici, Eduard Vallès -conservador d'art modern del museu-, farà una introducció a la selecció d'obres de Santiago Rusiñol que es podran veure a la sala, amb motiu de l’espectacle a aquells espectadors que ho desitgin.

D'altra banda, el museu disposarà d'un punt de venda els dies del concert del llibre Oracions de Santiago Rusiñol, el primer llibre de proses poètiques de la literatura catalana.

Coorganitzat amb el

Informació i reserves: 

 

Reserva i pagament ONLINE obligatoris

El museu obrirà portes a les 19.15 h

Aparcament obert excepcionalment a les 19.15 h (50 places, gratuït)

Pati blau (detall), Santiago Rusiñol, 1913