Nit dels museus

Nit dels museus

de 20 a 1 h
Preus: 

Activitat gratuïta

Material: 
PDF icon Díptic Nit dels museus 2016

Díptic Nit dels museus 2016

Descripció:

Nit de portes obertes a tot el museu fins a la 1 h.

Us oferim descobrir les novetats de la nova presentació d'art modern i visitar l'exposició temporal Donació Antonio Gallardo Ballart. Noves obres mestres per al museu; comentaris a peu d'obra durant la nit (consulteu el programa detallat), per conèixer millor les obres més destacades i descobrir les més desconegudes del la col·lecció (de 20 a 23 h);  l'activitat Els Enigmes del Museu Nacional per fer amb els més petits; concerts dels Swingin’ Nipples (a les 21, 22 i 23 h), i una classe de Swing a càrrec de S wing Maniacs  (única sessió de 21.30 a 22 h).

Aprofiteu també per assistir a la presentació de la vídeo-instal·lació a les sales d'art romànic del Festival Loop -dues projeccions sincronitzades de l’artista Laurent Fievet, que dialoguen amb les pintures murals de la Vall de Cardona- i, el projecte García/Olivares: Vinyetes, que trobareu a l'espai educArt de la Sala Oval.

Oferta gastronòmica variada i descompte especial a la botiga del 5% durant tota la nit. A més, durant tot el cap de setmana la botiga oferirà una selecció de publicacions del museu a 3€, 6€ i 10€.

#bcnesmuseu