In Museu 2021

In Museu 2021

Dissabte 19 de juny de 2021

Lloc: 
Biblioteca, taller de restauració i reserves
Preus: 

Activitat gratuïta amb reserva prèvia

Descripció:
L’ànima dels museus, a tocar.

Saps quins secrets s’oculten a l’interior dels museus? Voldries que te’ls revelessin els especialistes que s’hi dediquen?

Un dia a l’any, els professionals dels museus de referència de la ciutat t’obren pas a les zones restringides dels centres per mostrar-te el patrimoni que habitualment el públic no pot veure.

Travessaràs portes tancades i t’acolliran guies especialitzats, conservadors, restauradors o arxivers, amb la voluntat de compartir amb tu la passió per la seva feina. Et revelaran els secrets de les seves professions, adquiriràs nous coneixements i descobriràs a fons tant la seva labor com la dels equipaments de difusió de la cultura i de conservació del patrimoni on treballen.

Dissabte 19 de juny de 2021, l’In Museu torna i celebra la cinquena edició posant catorze centres de disciplines variades, repartits per diversos barris de Barcelona, al teu abast perquè puguis triar.

El Museu Nacional proposa dues modalitats de visita molt especials: d’una banda, descobrir la Biblioteca Joaquim Folch i Torres, un espai amb un patrimoni bibliogràfic i documental de més de 150.000 volums i, de l’altra, visitar les reserves i l’espai de restauració del museu per descobrir els secrets de la conservació de les obres.

  • Visita a la biblioteca Joaquim Folch i Torres:

En català: 10, 11, 12 i 16 h
En castellà: 13.15 h

  • Visita a les reserves i al taller de restauració:

En català: 10.05, 11.15, 12.30 i 17.45 h
En castellà: 16.30 h

Activitat organitzada per l'ICUB.

#InMuseu

Informació i reserves: 

 

Aforament limitat. Més informació i inscripcions a la pàgina web de l’In Museu.

In Museu 2021