Mitologia artística: del Museu Nacional al Museo del Prado

Mitologia artística: del Museu Nacional al Museo del Prado

Dijous 11 de febrer de 2021, a les 18.30 h.

Lloc: 
Activitat en línia amb Google Meet
Preus: 

Activitat de pagament amb inscripció prèvia

Amics: 8 € | no Amics: 10 €

Descripció:
L’origen del mite es troba en el moment en què la humanitat va necessitar donar respostes a preguntes que semblaven impossibles de resoldre. Les incògnites es van transformar en història oral que segles més tard seria escrita i ben narrada per grans noms com Homer i Hesíode. Des de temps immemorials l’art ha reflectit tots aquests mites que en determinats moments han servit per explicar idees que anaven més enllà de la pròpia història inicial.
 
El Museo Nacional del Prado conserva en els seus fons grans quantitats d’obres d’aquesta temàtica que han configurat l’exposició que es pot veure actualment al Caixaforum de Barcelona. És per aquest motiu que en aquesta ocasió volem posar-les en relació amb peces i autors que formen part de la col·lecció del Museu Nacional d’Art de Catalunya. En aquesta conferència podrem anar més enllà del que hi ha exposat a les sales per generar diàlegs on mitologia, art i contextos socials diversos ens mostrin la mitologia des de diverses perspectives. 
 
Logo Amics Museu Nacional
 
Informació i reserves: 

 

Reserveu la vostra plaça i espereu a rebre confirmació.

Per realitzar el pagament:

  • si sou Amics, i tenim les vostres dades bancàries, podeu autoritzar-nos a cobrar el rebut corresponent.
  • si no sou Amics, realitzeu transferència bancària al compte ES05 2100 0974 8902 0007 5498 en el termini d'una setmana des de la confirmació de la plaça (si no, la reserva quedarà sense efecte). Haureu d'indicar nom, cognoms i nom de l'activitat.

Uns dies abans de la data rebreu l'enllaç de Google Meet per accedir a l'activitat en línia.
No es reemborsaran els diners de les cancel·lacions fetes a partir de 3 dies abans de l'activitat.

Hèrcules buscant les Hespèrides,  Aleix Clapés, cap a 1890