Jornada CCUC 2021: projectes i serveis bibliotecaris cooperatius

Jornada CCUC 2021: projectes i serveis bibliotecaris cooperatius

12 de novembre de 2021, de 10 a 14.15 h

Lloc: 
Auditori 2
Preus: 

Gratuït amb invitació

Descripció:

Divendres 12 de novembre de 2021, acollim la Jornada CCUC 2021: projectes i serveis bibliotecaris cooperatius, activitat adreçada als professionals que treballen a les institucions que formen part del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

PROGRAMA

10 h Benvinguda a càrrec de Pilar Cuerva, cap d'Estudis i Recerca del Museu Nacional i Ramon Ros, director de l'Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC.

10.15 h Els serveis del CSUC per a la comunitat CCUC.

11.45 h Pausa (esmorzar patrocinat per ExLibris).

12.15 h La Biblioteca del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Reptes i perspectives de futur d'una biblioteca especialitzada. Sílvia Redondo Iniesta, cap de la Biblioteca del Museu Nacional.

12.30 h Portal de llibres electrònics de la UIC: implementació i ús. Una eina fonamental en temps de pandèmia. Laura Segarra López, responsable Unitat de Bibliometria de la UIC i Noelia Mo Bizarro, responsable de Biblioteca Digital de la UIC.

12.45 h

  • Millorant la visibilitat de la documentació municipal amb BCNExplora
    • Marta Ràfales Caelles, Cap del Servei de Documentació i Accés al Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona.
  • Norma: portal jurídic de Barcelona
    • Montserrat Cabré Duran, Responsable dels Serveis d'Accés i Atenció a l'usuari de l'Ajuntament de Barcelona.

13 h La biblioteca del Parlament de Catalunya: informació, serveis i productes. Elvira Bosch Jorba, cap de l'Àrea de Recerca, Producció Documental i Biblioteca del Parlament de Catalunya.

13.15 h El Centre de Documentació i de Recerca dels Jocs i dels Joguets del Museu del Joguet de Catalunya. Procés de reorganització. Eva Pascual Miró, conservadora del Museu del Joguet.

13.30 h Impulsar la col·laboració entre biblioteques amb noves tecnologies i sistemes. Sílvia Torres, ExLibris Software Sales Specialist.

13.45 h Debat obert

14.15 h Cloenda

 

logo CSUC

Biblioteca Joaquim Folch i Torres | biblioteca MNAC