El Museu dibuixat

El Museu dibuixat

Activitat autònoma per a infants i adults, en horari de museu

 

Preus: 

Activitat gratuïta inclosa en el preu de l’entrada general

 

Descripció:

El dibuix és una eina molt útil per observar, pensar i gaudir de l’art i el museu és un entorn tranquil i ple de referents per practicar-lo. Descobriu-ho amb el llapis a la mà!

A partir del 2 de novembre de 2021, veniu a dibuixar al museu pel vostre compte o en família! Amb els quaderns El Museu dibuixat, us animem a visitar el museu amb propostes per fer una “visita dibuixada” mentre gaudiu de la col·lecció.

En aquests quaderns, hi trobareu suggerides algunes obres i espais del museu on podeu estar còmodes i passar una estona dibuixant i en contacte directe amb les obres d’art. Els relleus del Romànic, les sabates del Gòtic o les escultures d’Art Modern són només un punt de partida. Dibuixeu tot allò que us interessi, engresqui o sorprengui.

#ElMuseuDibuixat #AmbNens

Informació i reserves: 

 

Demaneu els quaderns al taulell de l’entrada del museu. Us prestarem llapis, goma i un suport per poder dur a terme l’activitat còmodament.

Instal·lacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda
 
 
 
 
El material d'aquesta activitat s’ha fet amb la col·laboració d’EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona.
Projecte coordinat per Philip Stanton en el marc del Postgrau en il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual i el Grau de Comunicació visual.

 

El museu dibuixat | activitat de dibuix