Dia Internacional de les Dones 2018

Dia Internacional de les Dones 2018

Del 2 al 24 de març, activitats gratuïtes

Lloc: 
Museu Nacional d'Art de Catalunya...
Preus: 

Activitats gratuïtes

Material: 
PDF icon Programa - pdf 366 Kb

Programa - pdf 366 Kb

Descripció:

La lluita contra la discriminació de la dona en l’àmbit de la creació i producció artística i intel·lectual forma part de les línies d’implicació social del museu com a entitat pública amb certificat de Responsabilitat Social.

Per això, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el museu organitza cada any tot un seguit d’activitats:

Divendres 2 de març:

Dijous 8 de març:

Dissabte 10 de març:

Dissabte 24 de març:

  • Projecció de la pel·lícula Girl Power, dins la programació de projeccions de 7è Art: Cinema al museu. A les 19 h, entrada gratuïta.

També podeu veure algunes de les dones artistes de què el museu conserva obra en aquest Itinerari virtual:  deu dones de diferents èpoques, diferents estils i diferents provinences que, abans que res, eren artistes.

O donar una ullada a l'itinerari L'evolució de la dona i veure com el context social ha influït en el món de l’art a finals del segle XIX i principis del XX i les transformacions de la moda i del disseny durant l'època de l’art nouveau i l’art déco. No en va, l’art i la moda han estat el principal reflex de la realitat social i les representacions dels canvis més  importants que la societat ha viscut en determinats moments, i les col·leccions del museu se'n fan ressò.

#DiaDones18

 

Amb la col·laboració de