Club de lectura ApassionArt

Club de lectura ApassionArt

El pintor d'ànimes. Del 4 d'octubre al 4 de novembre de 2021

L'homenatge. Del 5 de novembre al 6 de desembre de 2021

Jo, Gaudí. Del 7 de desembre al 9 de gener de 2022

Lloc: 
Activitat en línia amb la plataforma Ebiblio
Preus: 

Activitat gratuïta per a usuaris de les Biblioteques Públiques de Catalunya, amb carnet

Descripció:

Al club de lectura virtual “ApassionArt” del Museu Nacional d’Art de Catalunya, ens apassiona l’Art i gaudim llegint i comentant les lectures recomanades.

A través de les històries que ens expliquen el llibres seleccionats, farem una immersió en l’art i en tot allò que l’envolta, artistes, obres, esdeveniments, amor, passió, odi, intrigues i molt més. 

Aquest primer trimestre ens endinsarem en el món del modernisme a través de tres obres: El pintor d’ànimes d’Ildefonso Falcones, L'homenatge, de Xulio Ricardo Trigo i Jo, Gaudí, de Xavier Güell.

Us convidem a retrocedir en el temps i traslladar-nos a inicis del segle XX per descobrir el modernisme des de la ficció de la mà del nostre moderador:

Martí Casas i Payàs (Roda de Ter, 1978) és llicenciat en Periodisme (UAB) i en Història de l'Art (UB) i ha fet estudis del màster en Gestió del Patrimoni Cultural (UB). Treballa com a periodista a la Generalitat de Catalunya i des de 2008 col·labora amb els Amics del Museu Nacional d'Art de Catalunya, per a qui concep i realitza visites guiades a la col·lecció del museu i escriu una ressenya setmanal sobre les obres dels seus fons. També ha col·laborat amb el Museu Picasso de Barcelona i ha estat redactor del suplement d'art de la revista Espais Mediterranis.

Informació i reserves: 

 

Activitat gratuïta per a usuaris de les Biblioteques Públiques de Catalunya, amb inscripció obligatòria. Hauràs d'iniciar sessió amb el teu codi de barres del carnet de biblioteques i la data de naixement. Si teniu algun dubte o problemes amb la contrasenya, consulteu amb la vostra biblioteca.

club de lectura