Barcelona Dibuixa 2020

Barcelona Dibuixa 2020

Diumenge 25 d'octubre de 2020, de 10 a 19 h.

Lloc: 
Taller online
Preus: 

Activitat gratuïta

Descripció:

El 25 d’octubre torna la gran festa del dibuix de Barcelona i celebra el seu desè aniversari. El Museu Nacional participa organitzant el taller online A la trobada de la mirada, de l’artista Miquel Pescador. A partir d’una fotografia del rostre, traslladarem al paper un retrat revelador, mitjançant la tècnica de la monotípia. El taller permetrà fer una descoberta pròpia experimentant amb el nostre rostre. La tècnica de la monotípia permetrà transferir una fotografia a dibuix, resseguint els trets del rostre sobre un paper.

Per realitzar el taller, us proposem que entreu al web de Barcelona Dibuixa, mireu el vídeo tutorial del taller que ha preparat Miquel Pescador i, poseu en pràctica a casa la tècnica que explica. El 25 d'octubre, d'11.30 a 14 h, si us apropeu a la Sala Oval del museu podreu exposar les vostres creacions i parlar amb l'artista Miquel Pescador.

Barcelona Dibuixa comptarà aquest any amb gairebé quaranta tallers gratuïts, tant presencials com virtuals, liderats per artistes consolidats i artistes emergents. Grans i petits podreu crear, dissenyar i explorar les possibilitats infinites que ofereixen un llapis i un paper, ja sigui des de casa o des dels diversos museus, centres culturals i cívics i d’altres entitats que hi participen.

Aquesta edició del festival incorpora una acció enfocada al món de l’educació, Barcelona Dibuixa.Edu. Proposem que els centres educatius s’omplin de dibuixos amb tallers que promouran el vessant més artístic de l’alumnat i el cos docent, amb un seminari web de formació que oferirà reflexions sobre com treballar transversalment amb el dibuix a l’aula i a fora d’ella.

El portal web de Barcelona Dibuixa serà el punt de trobada dels participants i els artistes i es convertirà en un espai d’aprenentatge i, alhora, en una gran exposició de les obres que es creïn durant el festival.

Activitat organitzada amb l'ICUB i el Museu Picasso de Barcelona.

Barcelona Dibuixa 2020

#BarcelonaDibuixa

Informació i reserves: 

 

Activitat gratuïta sense inscripció

Exemple taller