Assumpte: una forta intuïció

Assumpte: una forta intuïció

Dimecres 7 de març, a les 18.30 h, gratuït

Lloc: 
Sala Oval i Biblioteca
Preus: 

Activitat gratuïta

Material: 
PDF icon Publicació (pdf - 36,8Mb)

Publicació (pdf - 36,8Mb)

Descripció:

L'escola El Bruc cedeix al museu el mural, que varen realitzar alumnes l’any 2012, amb la direcció artística d’Alícia Castro i tot seguint les traces d’una peça de l’artista Sol LeWitt, una maniobra impulsada pels artistes Aldo Urbano i Daniel Moreno Roldán. Aquests artistes vans ser els guanyadors del premi Art Jove (convocatòria 2017) en la modalitat d’intervenció en l’àmbit museístic i patrimonial que atorga la Sala d’Art Jove de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, al Departament d'Educació del museu.

L'acció consisteix en traspassar un mural pintat a un mur exterior de l’Escola El Bruc (Montserrat), seguint les traces d'una peça de Sol Lewitt, a un mur de la Sala Oval del museu. Els artistes fan donació a perpetuïtat del nou mural al Departament d’Educació del museu.

Amb motiu de la presentació d'aquesta intervenció el 7 de març, es farà donació a la biblioteca d'una publicació titulada Assumpte: una forta intuïció, amb correspondència de Vidal i Ventosa, Folch i Torres, Daniel Moreno Roldán, Aldo Urbano, Gabriel Ventura i Victor Balcells, totalment fotocopiable per a tothom que ho demani.

 

Informació i reserves: 

 

Article de la Sala Art Jove: Assumpte: una forta intuïció