Continguts extres

El perquè i el com de l’exposició
"La guerra infinita"

El making of de l’exposició

Quan es va començar a gestar l’exposició La guerra infinita. Antoni Campañà al Museu Nacional d’Art de Catalunya? Com ha estat la conceptualització i el muntatge de la mostra? La comissària, Roser Cambray, ens explica l’origen del projecte i la importància de crear una mirada retrospectiva sobre l’obra d’Antoni Campañà.

Explicar una història a través del disseny

De la mà de Jesús Galdón, dissenyador de l’exposició La guerra infinita, descobrim la importància de la gràfica en el procés creatiu i com el disseny ens permet explicar històries. Galdón ens mostra el seu minuciós treball en el tractament de les imatges, la selecció de tipografies i colors i la seva aplicació als tres àmbits de l’exposició.

La visita a tres veus

Un recorregut molt personal guiat per Toni Monné, Arnau Gonzàlez i Vilalta i Plàcid Garcia-Planas, comissaris de l’exposició. Admiradors de Campañà, tots tres dialoguen per mostrar-nos el seu vessant més humà i la importància de la seva mirada fotogràfica sobre el segle xx i els seus contrastos.

Un fotògraf devorat per la seva obra

Conferència inaugural a càrrec dels comissaris de l’exposició per acostar al públic la mostra, que es podrà visitar fins al 18 de juliol del 2021.

Les 1001 històries d'enlloc

 Jesús Galdón ens presenta la instal·lació que tanca l'exposició. Un diàleg amb l'obra del fotògraf on es fusionen els protagonistes de la Guerra Civil i els paisatges de les postals per explicar una nova història.

CONTINGUT EXTRA

Visites comentades a les exposicions

Eduquem per la pau. Activitats per a les escoles

Activitats programades als centres cívics de Barcelona

Propostes exclusives per als Amics del Museu

Nit del Museu Nacional, 3 de juliol