Fes clic aquí si no pots veure el missatge
OBRIM
Ha arribat el dia! Teníem moltes ganes de reobrir el Museu i de dir-te “hola” de nou.
 
Obrim preparats amb les mesures necessàries perquè tinguis una visita segura i confortable, i amb algunes novetats pensades per facilitar-te el retorn al Museu.
 
Perquè puguis aprofitar al màxim el cap de setmana, hem allargat els horaris i estarem oberts de dimecres a diumenge des de les 10 fins a les 20 h.
 
Per facilitar-te l’arribada al Museu, trobaràs un bus gratuït que et portarà des de la plaça d’Espanya - Av. Maria Cristina fins a les portes del Museu. Cada 30 minuts, tots els divendres, dissabtes i diumenges (del 12 de juny al 27 de setembre).
 
Per celebrar aquest retrobament amb l’art fem una promoció especial en l’entrada general del Museu: per cada dues entrades que compris,
una et sortirà gratuïta.
 
I quan arribis al Museu o per anar preparant la teva visita des de casa, descarrega’t les nostres apps gratuïtes, que t’ofereixen diferents itineraris a través de les obres de la col·lecció.


Ho tenim tot a punt perquè gaudeixis d’una visita segura i confortable!
 
Et recomanem que compris la teva 
entrada en línia, ja que així tindràs accés preferent i ens ajudaràs a fer una millor gestió dels aforaments permesos.

 

Et recordem les exposicions temporals que encara podràs gaudir aquests dies:
Son - Nuar l'espai

Consulta les mesures de seguretat i sanitàries que hem implementat per garantir una visita segura per a tu i per als teus.

Gràcies per la teva col·laboració i fins ben aviat!

 
mesures de seguretat i sanitàries
MNAC - Fes-te Amic
I si abans de venir tens qualsevol consulta, contacta’ns!
Facebook
Link
Pinterest
Twitter
YouTube
GARANTIA DE PRIVACITAT. El Museu Nacional d’Art de Catalunya us informa que, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades facilitades. Així mateix, us informem que la vostra adreça de correu electrònic figura a la nostra base de dades a efectes exclusivament d'enviar-vos informació de les activitats del museu. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació sobre les dades personals facilitades, presentant un escrit a l’adreça postal del Museu Nacional d'Art de Catalunya (Palau Nacional, Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona) o enviant un correu electrònic a [email protected], indicant com a assumpte “RGPD, Exercici Drets”. Per a més informació, podeu consultar la nostra política de privacitat a www.museunacional.cat/ca/avis-legal
Son. Empremtes i figuracions a les Valls d'Àneu Nuar l'espai Museu Nacional d'Art de Catalunya Fes-te Amic del Muesu