Fes clic aquí si no pots veure el missatge
Avui celebrem el Dia Internacional dels Museus, amb el lema Museus per la igualtat: diversitat i inclusió. Malgrat que no podem trepitjar encara les sales i gaudir de l’art presencialment, us animem a descobrir les activitats virtuals al web i a les xarxes.

Enguany aquest és un dia totalment atípic però tot l’equip del Museu treballem des de casa per acostar-vos l’art, amb la il·lusió de poder-nos retrobar ben aviat.

Tot i el moment tan excepcional i difícil que estem vivint, com ens recorda el director del Museu, Pepe Serra, estem segurs que #TornaremalsMuseus.

Ara, més que mai, connectem-nos!

Facebook
Link
Pinterest
Twitter
YouTube
GARANTIA DE PRIVACITAT. El Museu Nacional d’Art de Catalunya us informa que, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades facilitades. Així mateix, us informem que la vostra adreça de correu electrònic figura a la nostra base de dades a efectes exclusivament d'enviar-vos informació de les activitats del museu. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació sobre les dades personals facilitades, presentant un escrit a l’adreça postal del Museu Nacional d'Art de Catalunya (Palau Nacional, Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona) o enviant un correu electrònic a [email protected], indicant com a assumpte “RGPD, Exercici Drets”. Per a més informació, podeu consultar la nostra política de privacitat a www.museunacional.cat/ca/avis-legal