Programa Educatiu 2020-2021

 

  • Us oferim un ampli ventall d’activitats a l’entorn de la col·lecció, organitzades per nivells educatius i en funció del tipus d’experiència que proposen per apropar-se al fet artístic: explorar, dialogar, experimentar i qüestionar.

  • Consulteu les indicacions sobre com fer una reserva.

  • Podeu fer la reserva en el formulari d'inscripció.

 

DEFINICIÓ DE LES ACTIVITATS EDUCATIVES EN FUNCIÓ DE L’ENFOC I EL TIPUS D’EXPERIÈNCIA QUE ES PRIORITZA EN L’ACCIÓ EDUCATIVA:

 

EXPLORAR. Activitats que presenten com l’art descriu el món en cada moment de la història. Connecta les obres amb el seu context social i cultural, tot establint ponts entre el passat i el present.

DIALOGAR. Línia d’activitats que gira al voltant de l’art dinterrogar l’art. Aprendre a apropar-nos a l’objecte artístic des de diferents perspectives i llenguatges connectant-lo amb la nostra realitat.

EXPERIMENTAR. Línia d’activitats sobre l’art d’expressar. Permet experimentar i conèixer els processos de producció que  intervenen en la realització dels objectes artístics

QUESTIONAR. Línia d’activitats que proposa interrogar als objectes artístics per revelar les relacions de poder, gènere, identitat o etnicitat que els han generat.

Image : 
Itineraris per nivells educatius
Escola Bressol - Educació Infantil
Educació Primària
Educació Secundària
Batxillerat i Cicles Formatius
Centres de formació d'adults