Concursos

Concursos

Print

Pàgina oberta a la participació de tots per connectar amb la col·lecció del museu de manera lúdica mentre descobrim i aprenem. Fotografiar una obra emblemàtica des de diferents angles, revelació de nous artistes, binomis suggeridors entre l’art romànic  i el grafitti…

Concurs a Instagram! TANCAT

Us agrada fer fotos? Deixeu-vos inspirar per una exposició colpidora com #FrancesTorres i participeu en el concurs a Instagram #CapsaEntròpica_concurs. Et convidem a posar dins d’una capsa virtual aquells que més t’agradin, participant en el concurs a Instagram amb motiu de l'exposició Francesc Torres. El museu d’objectes perduts [La capsa entròpica].

Com participar? Visita l’exposició, tria l’obra, el tema, el detall o el moment de la visita que més et cridi l’atenció, fes-ne una fotografia i puja-la a Instagram, amb la menció @museunacional i l’etiqueta #CapsaEntròpica_concurs (també s’admetran les imatges que al hashtag indicat no portin accent).

Premis:

  • 1 premi a la fotografia més creativa (capsa-catàleg de l’exposició i un passi anual per visitar el museu tantes vegades com vulgui). Guanyador: @mcruz3039

  • 1 premi a la fotografia més reivindicativa/revolucionaria (un passi anual per visitar el museu tantes vegades com vulgui). Guanyador: @guoitatu

  • 1 premi a la fotografia que obtingui més likes a Instagram (un passi anual per visitar el museu tantes vegades com vulgui). Guanyadora: @cristinnasv

Consulteu les bases legals i la mecànica del concurs (pdf - 48,6 Kb)

Concurs a Instagram #JaSom20k - TANCAT

Et convidem a compartir una fotografia de l’obra d’art del Museu Nacional d’Art de Catalunya que més t’agradi. Com? Participant a través d'Instagram al concurs #JaSom20k!
Tria l’obra, el detall o el conjunt de la nostra col·lecció que més t’agradi ja sigui per la temàtica, el context, la bellesa o la inquietud que desprèn. Una vegada seleccionat, fes-ne una fotografia o descarrega-te-la de la nostra col·lecció online i puja-la a Instagram, amb la menció @museunacional i l’etiqueta #JaSom20k.

Consulta les bases legals i la mecànica del concurs (pdf - 37,9 Kb)

 

Binomis

Què us inspiren aquestes dues imatges posades de costat? Escolliu una imatge de les nostres col·leccions i construïu els vostres binomis, redacteu un eslògan que les relacioni i envieu-nos-ho a [email protected]. Les penjarem a la nostra galeria virtual i/o grup de Flickr del museu.

Banksy

Lapidació de sant Esteve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crea una ruta per visitar el museu amb l'aplicació d'Unique Visitors i guanya premis! TANCAT

Unique Visitors i el Museu Nacional d’Art de Catalunya van llançar un concurs que va premiar la ruta més original, la millor ruta familiar, la ruta més compartida a les xarxes socials i la ruta més aclamada pel públic.

 

concursos