Adults

Adults

Print

La col·lecció i les exposicions són una font d’inspiració inesgotable per parlar sobre art i per a la pràctica artística.

Visites i itineraris per a públic individual

El programa de visites i itineraris, acompanyats d’educadors, ofereix diferents recorreguts perquè coneixeu la rica col·lecció del museu. També podreu descobrir espais menys coneguts o una panoràmica excepcional de Barcelona des de les terrasses del Palau Nacional.

Col·lecció i edifici

1.000 anys d'art català (2 h): Coneixereu les obres més importants del museu i de l’art català.

Les reserves del Museu Nacional d’Art de Catalunya (2 h): Una passejada entre bastidors perquè conegueu de prop una de les feines més importants i desconegudes d'un museu: conservar les obres. 

El Palau Nacional. Arquitectura i memòria (2 h 30 min): Visita per l’edifici, per conèixer-ne l’arquitectura i la història. Descobrireu espais com la Sala Sert o les terrasses, des d’on es contemplen unes vistes úniques de Barcelona. Vegeu vídeo

Exposicions temporals

Visita guiada a les exposicions temporals vigents

Dissabtes. Castellà, 11 h i català, 12.30 h

Inclosa a l'entrada de l'exposició

Pràctica artística

El museu d’art és un lloc de trobada per qui vulgui exercitar les seves capacitats creatives. No és estrany veure-hi persones dibuixant i fent esbossos de les obres, mentre s’introdueixen en el món de les tècniques artístiques, els materials i els mètodes de treball dels artistes.