XII edició de Construint a la Sala. RE-Construint a la Sala

XII edició de Construint a la Sala. RE-Construint a la Sala

Diumenge 2 de desembre de 2018, d'11 a 14 h. Activitat gratuïta
 

d'11 a 14 h

Lloc: 
Sala Oval
Preus: 

Gratuït

Descripció:

Nens i nenes, famílies, voluntaris, col·laboradors… a tots, us esperem a la nova edició del Taller d’Arquitectura per a nens i nenes Construint a la Sala que se celebrarà el proper 2 de desembre de 2018 a la Sala Oval del museu.

El tema d'aquest any és RE-Construint a la Sala. Això vol dir que, en lloc de trobar-vos una base buida on començar a crear les vostres maquetes, trobareu alguna construcció que haureu de transformar, manipular i fer crèixer al vostre gust.
Per què? Volem que ens ensenyeu com us imagineu que podem renovar les nostres ciutats a partir del que ja existeix, que ha estat la manera tradicional de regenerar-les durant molts anys (perquè només es construïa dins de l’espai entre muralles, per exemple).
En l’antic Egipte es reaprofitaven moltes pedres decorades tornant-les a esculpir. A Ciutat Vella podem veure edificis que han crescut, edificis-pont sobre carrers i moltes altres ampliacions enginyoses per aconseguir més habitatges. Fins i tot a l’Eixample es renovava la ciutat transformant el que ja existia: la Casa Batlló i la Casa Amatller es van ampliar i van canviar les seves façanes per les que avui podem veure.
Ampliem, doncs, la nostra visió de la sostenibilitat en l’arquitectura amb maneres de rehabilitar que generen menys residus i un major aprofitaments dels materials disponibles, sobretot dels de major qualitat.

Si teniu entre 7 i 12 anys, moltes ganes de participar-hi i passar-ho bé, us hi esperem!

Informació i reserves: 

 

Inscripció obligatòria, places limitades.
Per col·laborar com a voluntaris (tothom és benvingut!): Voluntariat