Social networks

Connecta't a les xarxes socials

Twitter

L’actualitat del Museu Nacional al minut i les novetats en el món de l’art, dels museus i de l’entorn digital. Compartiu-ho amb nosaltres i amb tots aquells que hi puguin estar interessats.

 

Blog

Gràcies a veus que habitualment no sentiu en un museu, descobrireu les interioritats i les bambolines del Museu Nacional i podreu participar-hi i enriquir-lo amb els vostres comentaris.

Dijous, 19 juliol, 2018 - 14:20
Martí Casas Coneixeu L’obra de la setmana? Es tracta d’una iniciativa digital dels Amics del Museu Nacional: una entrada setmanal, amena i...
Dijous, 12 juliol, 2018 - 12:27
Sandra Figueras En un article anterior us explicàvem la nit que van passar al museu els nois i noies de l’Institut Juan Manuel Zafra del barri del...
Dijous, 5 juliol, 2018 - 13:21
Jordi Camps Sant Miquel de Cuixà: un indret excepcional del romànic Un dels monuments més espectaculars i enigmàtics del romànic català és sens dubte...

Issuu

Per veure publicacions del Museu Nacional que us descobriran des d’estratègies de la institució i polítiques de responsabilitat social i medi ambient fins a estudis aprofundits d’obres de la col·lecció.

 

Veure

Slideshare

Presentacions fetes en Powerpoint de conferències, ponències a congressos, d’experiències educatives i d’estudiants en pràctiques de restauració del Museu Nacional.

 

Veure

Facebook

Per participar del que passa al Museu Nacional, conèixer més a fons la col·lecció i compartir amb els amics les vostres vivències al museu
 

Instagram

Pinterest

Detalls i aspectes poc coneguts de les obres del Museu Nacional per a aquells que busqueu informació gràfica especialitzada relacionada amb l’art.

 

Pinterest

Vimeo

Les activitats, les exposicions i el Palau Nacional a través de vídeos.

 

TripAdvisor

Llegiu què diuen els viatgers a TripAdvisor sobre la seva visita al museu.

 

YouTube

Al canal del Museu Nacional hi trobareu els vídeos d’obres de la col·lecció, per conèixer-les una mica més a fons.

 

Google+

Si voleu programar-vos l’agenda o saber què fem, consulteu l’actualitat de les exposicions temporals i del Museu Nacional.

 

Veure

RSS Feeds

Canal per rebre les actualitzacions del Museu Nacional al vostre ordinador.

 

Veure