Social networks

Connecta't a les xarxes socials

Twitter

L’actualitat del Museu Nacional al minut i les novetats en el món de l’art, dels museus i de l’entorn digital. Compartiu-ho amb nosaltres i amb tots aquells que hi puguin estar interessats.

 

Blog

Gràcies a veus que habitualment no sentiu en un museu, descobrireu les interioritats i les bambolines del Museu Nacional i podreu participar-hi i enriquir-lo amb els vostres comentaris.

Dijous, 24 maig, 2018 - 14:34
Alícia Cornet L’ukiyo-e en context Un ukiyo-e és un tipus d’estampació xilogràfica a color que es produeix al Japó durant el període Edo (1603-1868)...
Dijous, 17 maig, 2018 - 13:05
Norma Vélez Una activitat per a públic familiar amb l’objectiu de reivindicar el paper de la dona en els àmbits de la investigació i la creació. Una...
Dijous, 10 maig, 2018 - 12:59
Adela Laborda, Francesc Quílez i Mercè Saura, amb la col·laboració de Carme Osan El museu conserva al Gabinet de Dibuixos i Gravats uns 15.000...

Issuu

Per veure publicacions del Museu Nacional que us descobriran des d’estratègies de la institució i polítiques de responsabilitat social i medi ambient fins a estudis aprofundits d’obres de la col·lecció.

 

Veure

Slideshare

Presentacions fetes en Powerpoint de conferències, ponències a congressos, d’experiències educatives i d’estudiants en pràctiques de restauració del Museu Nacional.

 

Veure

Facebook

Per participar del que passa al Museu Nacional, conèixer més a fons la col·lecció i compartir amb els amics les vostres vivències al museu
 

Instagram

Pinterest

Detalls i aspectes poc coneguts de les obres del Museu Nacional per a aquells que busqueu informació gràfica especialitzada relacionada amb l’art.

 

Pinterest

Vimeo

Les activitats, les exposicions i el Palau Nacional a través de vídeos.

 

TripAdvisor

Llegiu què diuen els viatgers a TripAdvisor sobre la seva visita al museu.

 

YouTube

Al canal del Museu Nacional hi trobareu els vídeos d’obres de la col·lecció, per conèixer-les una mica més a fons.

 

Google+

Si voleu programar-vos l’agenda o saber què fem, consulteu l’actualitat de les exposicions temporals i del Museu Nacional.

 

Veure

RSS Feeds

Canal per rebre les actualitzacions del Museu Nacional al vostre ordinador.

 

Veure