Social networks

Connecta't a les xarxes socials

Twitter

L’actualitat del Museu Nacional al minut i les novetats en el món de l’art, dels museus i de l’entorn digital. Compartiu-ho amb nosaltres i amb tots aquells que hi puguin estar interessats.

 

Blog

Gràcies a veus que habitualment no sentiu en un museu, descobrireu les interioritats i les bambolines del Museu Nacional i podreu participar-hi i enriquir-lo amb els vostres comentaris.

Dijous, 20 setembre, 2018 - 13:58
João Correia de Sá El meu primer contacte amb l’art medieval català va tenir lloc el 2015, quan vaig triar fer un treball sobre les pintures murals...
Dijous, 13 setembre, 2018 - 14:02
Àngels Comella i Jordi Camps Un nen Jesús coronat que mig s’escapa de la falda de la Mare és el gest que  caracteritza una imatge romànica que va...
Dijous, 6 setembre, 2018 - 13:46
Elsa Espín A inicis del segle XV va aparèixer a Flandes una nova manera de pintar, de la qual Jan van Eyck va ser el pioner. Encara que no va...

Issuu

Per veure publicacions del Museu Nacional que us descobriran des d’estratègies de la institució i polítiques de responsabilitat social i medi ambient fins a estudis aprofundits d’obres de la col·lecció.

 

Veure

Slideshare

Presentacions fetes en Powerpoint de conferències, ponències a congressos, d’experiències educatives i d’estudiants en pràctiques de restauració del Museu Nacional.

 

Veure

Facebook

Per participar del que passa al Museu Nacional, conèixer més a fons la col·lecció i compartir amb els amics les vostres vivències al museu
 

Instagram

Pinterest

Detalls i aspectes poc coneguts de les obres del Museu Nacional per a aquells que busqueu informació gràfica especialitzada relacionada amb l’art.

 

Pinterest

Vimeo

Les activitats, les exposicions i el Palau Nacional a través de vídeos.

 

TripAdvisor

Llegiu què diuen els viatgers a TripAdvisor sobre la seva visita al museu.

 

YouTube

Al canal del Museu Nacional hi trobareu els vídeos d’obres de la col·lecció, per conèixer-les una mica més a fons.

 

Google+

Si voleu programar-vos l’agenda o saber què fem, consulteu l’actualitat de les exposicions temporals i del Museu Nacional.

 

Veure

RSS Feeds

Canal per rebre les actualitzacions del Museu Nacional al vostre ordinador.

 

Veure