Social networks

Connecta't a les xarxes socials

Twitter

L’actualitat del Museu Nacional al minut i les novetats en el món de l’art, dels museus i de l’entorn digital. Compartiu-ho amb nosaltres i amb tots aquells que hi puguin estar interessats.

 

Blog

Gràcies a veus que habitualment no sentiu en un museu, descobrireu les interioritats i les bambolines del Museu Nacional i podreu participar-hi i enriquir-lo amb els vostres comentaris.

Dijous, 15 març, 2018 - 14:24
Noemí Huete Parlem sovint de posar-nos a la pell dels visitants per mirar d’adequar millor l’oferta i els serveis del museu. Segurament no es fa prou...
Dijous, 8 març, 2018 - 13:59
Si heu voltat per Barcelona potser haureu vist les banderoles en què anunciem la renovació de la col·lecció de Renaixement i Barroc, amb quatre...
Dijous, 1 març, 2018 - 13:52
Agnès Fort Trobar nous formats d’activitats per atraure nous públics és un repte important per a un museu avui en dia, i entre aquests “nous” públics...

Issuu

Per veure publicacions del Museu Nacional que us descobriran des d’estratègies de la institució i polítiques de responsabilitat social i medi ambient fins a estudis aprofundits d’obres de la col·lecció.

 

Veure

Slideshare

Presentacions fetes en Powerpoint de conferències, ponències a congressos, d’experiències educatives i d’estudiants en pràctiques de restauració del Museu Nacional.

 

Veure

Facebook

Per participar del que passa al Museu Nacional, conèixer més a fons la col·lecció i compartir amb els amics les vostres vivències al museu
 

Instagram

Pinterest

Detalls i aspectes poc coneguts de les obres del Museu Nacional per a aquells que busqueu informació gràfica especialitzada relacionada amb l’art.

 

Pinterest

Vimeo

Les activitats, les exposicions i el Palau Nacional a través de vídeos.

 

TripAdvisor

Llegiu què diuen els viatgers a TripAdvisor sobre la seva visita al museu.

 

YouTube

Al canal del Museu Nacional hi trobareu els vídeos d’obres de la col·lecció, per conèixer-les una mica més a fons.

 

Google+

Si voleu programar-vos l’agenda o saber què fem, consulteu l’actualitat de les exposicions temporals i del Museu Nacional.

 

Veure

RSS Feeds

Canal per rebre les actualitzacions del Museu Nacional al vostre ordinador.

 

Veure