Orationibus #SR, d’Albert Arribas

Orationibus #SR, d’Albert Arribas

21, 22 i 23 de novembre de 2018, a les 20 h

Preus: 

6 €

Material: 
PDF icon Epicentre Rusiñol

Epicentre Rusiñol

Descripció:

Orationibus #SR, concert performance d’Albert Arribas, és un espectacle a partir de textos de Santiago Rusiñol i peces musicals d’Enric Morera, John Gai, Apel·les Mestres, Enric Granados, Claude Debussy i Richard Wagner. El jove director posa la creació contemporània al servei de preguntes incòmodes sobre la funció de la cultura en la societat actual, o sobre el sentit de la tradició, dels traspassos generacionals i dels models establerts. Aquesta escena inclassificable, pensada especialment per ser presentada a la sala, ens enfronta al món de la lírica, del cabaret i de la performance, amb uns intèrprets únics que empenyen les fronteres entre disciplines i estètiques escèniques.

En el marc de l'espectacle, i mitja hora abans de l'inici, Eduard Vallès, conservador d'art modern del museu, comentarà a la sala una petita selecció d'obres de Santiago Rusiñol a aquells espectadors que ho destigin.

Coorganitzat amb el Teatre Nacional de Catalunya, en el marc de la programació l'Epicentre Rusiñol i Els Jocs Florals de Canprosa, que el teatre dedica a l'artista Santiago Rusiñol.

Informació i reserves: 

 

Reserva i pagament ONLINE obligatoris

Pati blau (detall), Santiago Rusiñol, 1913